OTC-markederne overstiger $ 1 milliard

Mere end en milliard om dagen udveksler hænder på aktiehandlede GBTC, som har set øget interesse som den vigtigste måde for amerikanere at komme ind på bitcoin i en aktieform.

ETHE er noget langt bagefter, men også dens volumener er steget til nu $ 150 millioner om dagen.

GrayScale har indgivet en meddelelse om fritaget udbud i dag, der viser $ 919 millioner blev udstedt til 514 investorer.

For bitcoin blev der udstedt 5 milliarder dollars til 837 investorer. BCH så også noget aktieudstedelse på $ 77 millioner, mens det for ETC var højere på $ 95 millioner.

GrayScales samlede aktiver under forvaltning er nu steget til $ 28 mia. Nogle 24 milliarder dollars kun for bitcoin, omkring 4 milliarder dollars for eth og små krummer for resten.

At gøre dette nu til en betydelig vej for bitcoin-prisindstilling, da en række store investorer har sagt, at de planlægger at komme ind på markedet gennem GrayScale.

Som en reguleret enhed, der beskæftiger sig med forældremyndighed, handler den med bitcoin som enhver anden aktie fra traditionel og etableret infrastruktur.

Således har det tiltrukket nogle institutionelle investorer såvel som voldgiftsmænd på grund af dets betydelige præmie på $ 2.000 for bitcoin.